Apteekkipalvelut Turussa

Varissuon Apteekki tarjoaa kattavat apteekkipalvelut Turun Varissuolla. Saat meiltä reseptien toimitukset, reseptien uusimisen, lääkkeiden kotiintoimituksen, lääkkeiden yhteensopivuuden tarkastamisen ja annosjakelun. Lue lisää ja tule käymään!

Yhteystiedot

Reseptien toimitukset ja uusimiset

Asiakkaat voivat hakea meiltä reseptilääkkeensä siten, että noudamme lääkärin kirjoittaman reseptin sähköisesti suoraan apteekkijärjestelmästä.

 

Halutessasi voit myös pyytää apteekkimme henkilökuntaa hakemaan reseptin uusimista. Lähetämme uudistamispyynnön sähköisen järjestelmämme välityksellä ilmoittamaasi terveydenhuollon yksikköön, kuten terveyskeskukseen tai lääkäriasemalle.

Kysy lisätietoja

Lääkkeiden yhteensopivuuden tarkistaminen

Tarkistamme halutessasi käyttämiesi lääkkeiden yhteensopivuuden. Selvitämme käyttämiesi lääkkeiden kokonaisuuden ja lääkkeiden mahdolliset päällekkäisyydet tai yhteensopimattomuudet.

 

Palveluun kuuluu myös lääkkeidenottoajankohtien tarkistaminen suhteessa ruokailuihin, vuorikaudenaikaan ja muihin lääkkeisiin.

 

Keskustelemme kanssasi lääkkeistä, niihin liittyvistä mahdollisista ongelmistasi ja annamme kirjallisen yhteenvedon neuvoistamme.

Pyydä lisätietoja

Lääkkeiden annosjakelu ja kotiintoimitus

Lääkkeiden annosjakelu tarkoittaa sitä, että saat säännöllisesti käyttämäsi tabletti- ja kapselimuotoiset lääkkeet valmiina annoskohtaisina pusseina annostelijoihin jaettuna yleensä kahdeksi viikoksi kerrallaan. Annosjakelun avulla voidaan varmistaa, että saat lääkkeet oikeaan aikaan. 

 

Voit joko noutaa lääkkeesi apteekista tai tilata niille toimituksen kotiin. Kysy tilausten tarkemmista toimitusajoista apteekkimme henkilökunnalta!

Yhteystiedot